Dirigentene

Dirigent for hovedkorpset og musikalsk ansvarlig for Gjallarhorn

Robert Solberg Nilsen er født i 1979, og kommer fra Vestfold. Han jobber som dirigent og trompetist i østlandsområdet. Robert er utdannet fra Barratt Due Musikkinstitutt og Norges Musikkhøgskole, der han fullførte hovedfag kammermusikk/soloinstrument i 2005. Her studerte han med kapasiteter som Arnulf Naur Nilsen, Bengt Eklund og Ole Edvard Antonsen.

Til daglig dirigerer han hovedkorpset i Gjallarhorn og flere andre korps. I tillegg gjør han prosjekter og konkurranser med andre ensembler, alt fra skolekorps til korps på elitedivisjonsnivå. Han er aktiv som kammermusikkpedagog, og er musikalsk leder og arrangør for Sommerkurs på Bjerkely, et spillekurs for barn og unge som arrangeres hver sommer.

Robert kan kontaktes på: robert(at)solbergnilsen.no


Dirigent for aspirant og juniorkorps

Lise Solberg Nilsen kommer fra Brandbu og har sin bakgrunn fra brassbandmiljøet på Hadeland. Musikkutdanningen begynte med musikklinje på Gjøvik, etter hvert kombinert med ”Unge talenter” ved Barratt Due Musikkinstitutt. Fra 2004 til 2008 studerte hun utøvende trombone ved Norges Musikkhøgskole hos professor Ingemar Roos.

I dag arbeider Lise som frilans musiker, og har vikariert med ensembler som Oslo Filharmoniske Orkester, Den Norske Opera, Kringkastingsorkesteret, Det Norske Blåseensemble, Värmlandsoperan, Kristiansand Blåseensemble og Ensemble Ernst, og samtlige av forsvarets profesjonelle musikkorps. I tillegg til den utøvende virksomheten, jobber hun med undervisning og direksjon, blant annet med Gjallarhorn gjennom mange år.

Lise kan kontaktes på: lise(at)solbergnilsen.no

Populære innlegg

Bilde

Sommerlotteriet