Støtt en viktig sak!

Å drifte tre korps på tilsammen 60 barn er en krevende øvelse. Å skaffe nok inntekter er noe styret bruker mye tid på. Hoveddelen av inntektene våre kommer fra kontingent og tilskudd fra RSV (som igjen er midler fra skolens markeder). Våre nabokorps arrangerer loppemarked, som innebærer mye innsats fra foreldrene. Siden området er "mettet" med loppemarked, har vi valgt å ikke gjøre det med Gjallarhorn. Vi prøver derfor en ny inntektskilde.

Ved å bestille saft og syltetøy, gir du musikantene i Gjallarhorn Skolekorps muligheten til å reise utenlands på korpstur i 2019!

Bestill på denne lenken, del den gjerne med venner og kjente (lenke til eget Google skjema): http://bit.ly/hervik-gjallarhorn

Alle 4 esker kan bestilles sammen og kombineres etter eget ønske. Betal for din bestilling på Vipps til #12462 - GJALLARHORN (Steinerskolen Oslo) eller til vår konto 7877.06.44770. NB! Merk betalingen med ditt navn! Frist for bestiling er 15. november.

Etter fristen er gått ut, sender korpset en stor samlet bestilling og alle produktene blir levert på Steinerskolen i Oslo. Der blir det utlevering en kveld i november. Mer info kommer på e-post.

Styret håper på flott innsats fra alle sammen, slik at vi fremover kan gi gode opplevelser til barna våre i Oslos flotteste korps!



Dette er de 4 forskjellige eskene man kan bestille.