Reisebrev fra Hudøy 2-4.9.2022!


Flott gjeng med musikanter ankom Bekkevika for å ta båten ut til Hudøy. Litt venting ble det, da båten måtte kjøre to turer.

Når vi ankom Hudøy ble bagasje, mat og instrumenter stablet på en liten lastebil og transportert for oss, mens vi fikk oss en liten spasertur over øya.

Etter en liten matbit, og en spilleøkt, var det en ganske sliten gjeng som tilbake fra øvingslokalet. Beskjeden om at vi måtte gjennomføre brannøvelse ble (forståelig nok) mottatt med litt sukk og stønn, men alle bidro til å gjennomføre tidenes raskeste brannøvelse.

Mye latter og litt kaos på sovesalen når alle skulle finne frem i bagger, få på sengetøy (mange for første gang?😉) og deretter ut i mørket for kveldsstell. Men veldig god stemning! …og imponerende hvor for det ble stille på sovesalen.
Lørdagen ble innholdsrik: Bursdagsfeiring for Mija, to spilleøkter, bordtennis, volleyball, krabbefiske, et par tøffinger badet, kortspill og yatzy. Pølselunsj, hamburgermiddag, og nyyyydelige nybakte skillingsboller. Popkorn og lørdagsgodt i godteposer var også populært! Mest oppholdsvær og sol, men også en og annen regnskur!
Søndagen gikk med til frokost, en spilleøkt og lunsj, før vi måtte ta fatt på turen bort til båten.
Alt i alt en super tur! Hjelpsomme, blide, positive og engasjerte musikanter og foreldre, og selvfølgelig ROBERT!! En hel masse mer vi kunne fortalt, men dette var en liten rapport.Hilsen Stine-Mari på vegne av det supre foreldreteamet!

Takk til Rema 1000 Holmen for godteri og popcorn og OBOS for økonomisk støtte. Den støtten gjorde det mulig å arrangere seminaret.💖